VIDEO: Renovirana gimnazija u Dimitrovgradu se oprema novim školskim nameštajem

Renovirana gimnazija u Dimitrovgradu se oprema novim školskim nameštajem koji je dobila po projektu Ministarstva prosvete, odnosno od sektora za učenički i studentski standard i investicije. Ovo je u razgovoru za FAR rekao direktor škole Bratislav Stamenov.

Stamenov ističe da je vrednost investicije 3.103.560 dinara i dodaje da je za tu sumu novca obezbeđeno 320 novih klupa, stolica za učionice, katedre za nastavnike za sve učionice, nastavničke konferencijske stolice i ormari.

Isto tako, prema rečima Stamenova, gimnazija je od Ministarstva prosvete dobila još 500.000 dinara za opremanje kabineta fizike, hemije i biologije. Navodi da se radi o nabavci nastavnih kompleta za vežbe, elektronskog mikroskopa, analitičke digitalne vage i kompleta za električnu struju i elektromagnetizam što će, kako kaže, olakšati rad samih nastavnika, a i učenika koji budu obavljali laboratorijske vežbe.

O ovoj temi kao i o upisu u novu školsku godinu čujte deteljnije u razgovoru koji je Bratislav Stamenov dao specijalno za FAR TV.

Novinar: Aleksandar Todorov
Snimatelj: Stefan Pavić
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produkcija: FAR TV
avgust 2021.

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar