Angelina Topić i Lazar Manojlović najbolji na 25. skakačkom mitringu “Jump 2021” u Dimitrovgradu

Angelina Topić iz Beograda i Lazar Manojlović iz Ćuprije pobednici su 25. skakačkog mitinga “Jump 2021” koji je juče održan u Sportskom centru Park u Dimitrovgradu.

U konkurenciji mlađih pionira u disciplini skok u dalj prvo mesto osvojio je Dragan Kostić, drugo mesto pripalo je Petru Tomaševiću, dok je treći bio Nikola Stojanović, a u konkurenciji starijih pionira u istoj disciplini najbolji je bio Mihajlo Đorđević.

U disciplini skok u dalj kod pionirki pobednica je Marija Nisić, drugoplasirana je bila Elena Simić, a trećeplasirana Bojana Marković, dok je kod mlađih pionirki u istoj disciplini Nina Mijailović bila prva, Hana Ristović druga, a Dunja Stojanović treća. U disciplini skok u dalj kod juniorki najbolja je bila Teodora Boberić, drugo mesto osvojila je Angelina Topić, a treće Milica Stojkov.

U disciplini skok u vis kod pionirki najbolja je bila Natalija Vojinović, drugo mesto pripalo je Steli Ćuk, a treće Seleni Stamenov. U skoku u vis kod juniora pobednik je bio Lazar Manojlović, drugoplasirani takmičar je bio Nemanja Živković, a trećeplasirani Mihajlo Đorđević, a kod juniorki najbolja je bila Angelina Topić, drugo mesto osvojila je Teodora Boberić, a treće Andrea Sergijev.

“Zahvaljujući sportskim prijateljima iz Beograda, Kruševca, Kragujevca, Ćuprije, Pirota i Niša, kao i iz bugarskog grada Vraca uspeli smo da organizujemo skakački miting i tako nastavili tradiciju njegovog održavanja” – rekao je Aleksandar Markov iz Atletskog kluba “Balkan” iz Dimitrovgrada.

Dragutin Topić je bio zadovoljan odazivom dece na mitingu i ujedno se zahvalio Aleksandru Markovu i Atletskom klubu “Balkan”, kao i predsedniku opštine Vladici Dimitrovu i predsedniku Skupštine opštine Zoranu Đurovu što podržavaju i organizuju, kako je rekao, ovu lepu sportsku manifestaciju, koja prema njegovim rečima je jedna od najboljih u regionu za uzrasne kategorije pionira i juniora.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar