Od 4. do 9. oktobra dečija nedelja pod motom “Dete je dete da ga volite i razumete”

Nizom aktivnosti Osnovna škola “Hristo Botev” u Dimitrovgradu od 4. do 9. oktobra obeležiće dečiju nedelju pod motom “Dete je dete da ga volite i razumete”.

Pored predstavljanja programa aktivnosti na bilbordu u centru grada, u ponedeljak je, između ostalog, planiran susret sa dečijom pesnikinjom Violetom Jović iz Niša, a biće održana i svečana sednica članova Učeničkog parlamenta i Vršnjačkog tima na kojoj će učestvovati predstavnici lokalne zajednice.

U utorak je planirano druženje prvaka sa gradskom bibliotekom, oslikavanje školskog dvorišta kredama u boji i aktivnost pod nazivom “Negujmo odgovoran odnos prema zdravlju”.

Sreda je dan koji će biti posvećen zaštiti životne sredine. U četvrtak će biti organizovano oslikavanje kišobrana poznatije kao “Kišobranijada”, a u školi u Željuši priredba dobrodošlice i maskenbal.

U centralnoj gradskoj školi za petak je planirana priredba dobrodošlice za đake prvake i humanitarna akcija “Drug drugu”, a u subotu na talasima Radio Caribroda biće emitovana dečija emisija “Radio vesela škola”.

A. Todorov

Foto: Saša Radivoev

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar