Stonoteniser “Mladosti” Andrej Milanov osvojio srebrnu medalju u Negotinu

Član Stonoteniskog kluba “Mladost” iz Bosilegrada Andrej Milanov osvojio je srebrnu medalju na pojedinačnom prvenstvu Stonoteniskog saveza centrlane Srbije za mini kadete koje je minulog vikenda održano u Negotinu.

Milanov je u grupi zauzeo prvo mesto sa maksimalnim učinkom, da bi u četvrtfinalu bio bolji od svog klupskog kolege Nikole Grigorova koga je savladao sa 3:1, da bi identičnim rezultatom u polufinalu bio bolji od stonotenisera “Dubočice” iz Leskovca. U finalnom duelu Milanov nije imao sreće, pošto je pri rezultatu 2:2 u setovima i 9:7 u petom setu uspeo da ispusti pobedu.

Osim Milanova i Grigorova, boje bosilegradskog kluba na turniru u Negotinu branili su još Stefan Andonov i Uroš Spasov. Stefan i Uroš su bili dominantni u grupnoj fazi, ali su ispali u četvrtfinalu.

Nikola Taleski, trener “Mladosti” bio je i više nego zadovoljan prikazanom igrom svojih pulena u Negotinu imajući u vidu, kako kaže, da se radi o najmlađim članovima kluba. Naglasio je da nastavljaju da vredno rade i treniraju i da će talenat dece pre ili kasnije doći do izražaja.

A. Todorov

Foto: Nikola Taleski / STK “Mladost” Bosilegrad

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar