Stonoteniseri “Mladosti” na “Gewo turniru 2021″ u Novom Sadu

Najmlađi članovi Stonoteniskog kluba “Mladost” iz Bosilegrada učestvovali su minulog vikenda na međunarodnom novogodišnjem “Gewo turniru 2021” koji je održan u Novom Sadu.

Bosilegradski klub predstavljali su Nikola Grigorov, Uroš Spasov, Stefan Andonov, Andrej Milanov i Borislav Grigorov. Borislav Grigorov je nastupao u kategoriji kadeta i juniora, dok su se ostali članovi nadmetali u kategoriji mini kadeta i mlađih kadeta.

Najbolji rezultat ostvario je Nikola Grigorov koji je u grupi zavrsio na prvom mestu i tako automatski kao prvoplasirani se plasirao u drugo kolo na glavnoj tabli među 32 najbolja mini kadeta u državi, dok je Stefan Andonov izborio plasman među 64 najbolja mini kadeta. Borislav Grigorov je uspeo da se sa dve pobede u grupi domogne glavne table i tako nađe među 64 najbolja kadeta. Odličan nastup imali su Andrej Milanov i Nikola Grigorov koji su u staroj kategoriji zabeležili pobede u grupama i tako plasirali na glavnu tablu među 64 mlađih kadeta.

Trener bosilegradske “Mladosti” Nikola Taleski bio je zadovoljan nastupom svojih pulena na ovom prestižnom turniru na kome je učestvovalo 616 takmičara iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije, Bugarske, Rumunije i Srbije. Taleski je pohvalio igru svojih takmičara istakavši da su bili hrabri i izdržljivi.

A. Todorov

Foto: Stonoteniski klub “Mladost” Bosilegrad

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar