Predstava „Čarlijeva tetka“ oduševila dimitrovgradsku publiku, repriza u utorak

Premijera predstave „Čarlijeva tetka“ otvorila je ovogodišnju pozorišnu sezonu dimitrovgradskog teatra „Hristo Botev“. Komedija je rađena po tekstu engleskog pisca Tomasa Brendona koja je stara više od 100 godina, a režirao je Slobodan Aleksić.

Ovaj komad prati dva studenta koji žele da se dopadnu devojkama, te s tom namerom im daju obećanje da će ih upoznati sa bogatom tetkom. Spletom okolnosti tetka ne dođe u zakazano vreme i upropasti im planove. Nakon toga studenti se sete svog prijatelja koga obuku u ženu i predstave ga devojkama kao Čarlijevu tetku.

U predstavi igraju Milan Georgijev, Milan Andrejević, Bojan Milev, Anđela Delčev, Helena Stojanov, Ana Kirov, Dragoljub Pejčev, Nadica Iliev, Boris Lazarov i Slobodan Aleksić.

„Zadovoljan sam poslom koji smo uradili svi zajedno. Uspeli smo za mesec i po dana da napravimo jednu predstavu koja će se dopasti publici. Ja volim da pravim predstave za publiku i da se to njima dopadne.“ – izjavio je za FAR nakon premijere režiser Slobodan Aleksić.

Predstava „Čarlijeva tetka“ je oduševila dimitrovgradsku publiku, a prva repriza je zakazana za utorak, 29. mart u 19:30 sati na velikoj sceni Centra za kulturu. Cena ulaznice je 200 dinara.

Valentina Stojčev

Foto: Ivo Tomov

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar