Vasilu Velčevu novi četvorogodišnji mandat na mestu predsednika KK “Dimitrovgrad”

Na redovnoj godišnjoj i izbornoj sednici Skupštine Košarkaškog kluba “Dimitrovgrad” Vasilu Velčevu je jednoglasno poveren novi ćetvorogodišnji mandat na mestu predsednika ovog dimitrovgradskog sportskog kolektiva.

Velčev je rekao da je u košarkaškom klubu u prethodnom periodu bilo i dobrih i loših stvari.

“Što se tiče igara i samog plasmana ekipe u Prvoj muškoj regionalnoj ligi Istok, tu ne mogu da budem zadovoljan, ali trudićemo se da u narednoj takmičarskoj sezoni to popravimo. Što se tiče dobrih stvari rekao bih da je jedna od njih svakako izdavanje monografije “Caribrodski hram košarke – 75 godina košarke u Caribrodu / Dimitovgradu”. U narednom periodu uložićemo velike napore u žensku selekciju, ali pokušaćemo da animiramo i što više dečaka i da napravimo takmičarske ekipe, jer bez takmičenja i samo sa treninzima, košarka se ne uči” – kazao je predsednik kluba.

Na zasedanju kojе je održanо 6. maja u Edukativno-obrazovnom centru, između ostalog, usvojen je Izveštaj o radu sa finansijskim izveštajem za 2021. godinu i Plan rada sa finansijskim planom za 2022. godinu. Takođe, izabran je novi Upravni odbor u čijem sastavu će biti Vasil Velčev, Zoran Gerov, Dejan Sotirov, Aleksandar Andrejević, Toni Aleksov, Saša Veljov i Dejan Dejanov. Osim Upravnog, izabran je i Nadzorni odbor kojeg će činiti predsednik Vladica Ivanov i članovi Zoran Tričkov i Josip Glišić.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar