Međunarodni memorijalni turnir “Valentin Velkov Lepez – Caribrod OPEN 2022” ovog vikenda u Dimitrovgradu

U subotu i nedelju, 18. i 19. juna u hali u Sportskom centru Park u Dimitrovgradu biće održan Međunarodni memorijalni turnir “Valentin Velkov Lepez – Caribrod OPEN 2022”.

Prvog dana turnira, 18. juna igraju se mečevi u kategorijama mini kadeti, mini kadetkinje, mlađi kadeti, mlađe kadetkinje, kadeti, kadetkinje i juniori i juniorke. Drugog dana, 19. juna, nadmetaće se seniori i seniorke, veterani i rekreativci.

Predsednik Stonoteniskog kluba “Caribrod” Vladimir Dončev kaže za FAR da je sve spremno za početak turnira. Navodi da će na ovom sportskom događaju učestvovati oko 170 stonotenisera u svim kategorijama iz Srbije, Crne Gore, Severne Makedonije i Bugarske i dodaje da je svečano otvaranje zakazano za subotu u 9:30 časova.

Osim pehara, medalja i diploma, organizatori su za mlađe kategorje obezbedili robne nagrade, a za seniore, seniorke, veterane i rekreativce novčane nagrade.

Organizatori turnira su Stonoteniski klub “Caribrod”, Sportski savez Caribrod, Turistička organizacija Caribrod i Opština Dimitrovgrad.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar