Kupališna sezona u Dimitrovgradu počinje 24. juna

Kupališna sezona na kupališnom kompleksu u Sportskom centru Park u Dimitrovgradu biće otvorena u petak, 24. juna i tog dana ulaz će biti slobodan za sve kupače. Ovo je u izjavi za FAR rekao Vasil Andrejev, direktor Turističke organizacije “Caribrod”.

Naglašava da su cene karata ostale iste i ove godine sa raznovrsnim ponudama – od dnevnih ulaznica koje su 150 dinara, do poludnevnih od 100 dinara. Iznajmljivanje ležaljki košta 150 dinara, deca od 8 do 12 godina i studenti uz overeni semestar plaćaće 80 dinara, za mališane do 7 godina ulazak na bazen je besplatan uz prisustvo odraslog lica, a besplatne su i ulaznice za učenike sa uspehom 5.00, za osobe sa invaliditetom, trudnice i porodice palih boraca.

Andrejev kaže da je sklopljen ugovor sa Zavodom za javno zdravlje iz Pirota koji će jednom nedeljno proveravati ispravnost vode na bazenu.
“Apelujem na posetioce bazena i kupače da se pridržavaju pravila ponašanja, koja će biti vidno istaknuta na ulazu u kupališni kompleks, a svi kupači koji kupe kartu biće osigurani”, dodao je direktor Turističke organizacije Caribrod.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar