Promocija knjige „Cvetovi agave“ Ane Todorović-Radetić 3. avgusta dimitrovgradskoj biblioteci

U sredu, 3. avgusta na letnjoj sceni Narodne biblioteke „Detko Petrov“ u Dimitrovgradu održaće se promocija knjige „Cvetovi agave“ Ane Todorović Radetić. Književno veče je zakazano za 19:00 časova.

To je knjiga prvenac Ane Todorović Radetić, poreklom iz Dimitrovgrada, koja živi i stvara u Beogradu.

Autorka knjige je rođena 1980. godine u Dimitrovgradu. Kao diplomirani filolog za engleski jezik i književnost, ali i poznavalac drugih stranih jezika poput bugarskog i ruskog, svoj profesionalni rad ostvaruje u oblasti jezika, prevoda i lekture. Vlasnica je prevodilačke agencije „Prevodioci Libra“ i ima višegodišnje iskustvo u oblasti edukacije.

„U pitanju je psihološki roman i čudesna priča o ljubavi, umetnosti, tumačenju snova. Roman koji daje puno saznanja pre svega iz oblasti psihologije, o tome kako spoznati sebe i koji su to znakovi pored puta koje trebamo pratiti da bi postali najbolja verzija sebe“ – rekla je za FAR diplomirana bibliotekarka Dragana Pešaković iz Narodne biblioteke.

Knjigu je izdala izdavačka kuća “Prometej” iz Novog Sada, a autor korica je grafička dizajnerka Milana Videnov Milanov.

Svi zainteresovani roman “Cvetovi agave” mogu nabaviti na samoj promociji knjige po ceni od 500 dinara, dodaje Pešaković i poziva sve ljubitelje pisane reče da dođu na književno veče.

Valentina Stojčev

Foto: iz albuma Ane Todorović-Radetić

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar