U utorak u dimitrovgradskoj galeriji izložba „Odaberi mesto“

U Galeriji „Metodi Meta Petrov“ u utorak, 9. avgusta biće otvorena 12. po redu ovogodišnja izložba pod nazivom „Odaberi mesto“. Autori izložbe su Danijela Anđelković, Sanja Tomašević i Miodrag Vragić. Otvaranje je zakazano za 19:00 časova.

Izložba predstavlja programski susret dela u širem domenu skulpture izrađene u različitim materijalima.

Danijela Anđelković iz Beograda, magistrirala je na Fakultetu likovnih umetnosti na vajarskom odseku 2006. godine. Od 2004. je član ULUS-a, nosi status samostalne umetnice. Imala je 3 samostalne izložbe u Beogradu i učestvovala na mnogobrojnim grupnim izložbama u inostranstvu, sajmovima i kolonijama.

Sanja Tomašević iz Beograda, diplomirala je na Fakultetu primenjenih umetnosti 2003. godine na odseku vajarstva. Članica je ULUS-a od 2006. godine, sa statusom samostalne umetnice. Priredila je 11 samostalnih, i učestvovala na mnogobrojnim grupnim izložbama, umetničkim kolonijama i radionicama u zemlji i inostranstvu.

Miodrag Vargić iz Beograda, magistrirao je na vajarskom odseku Fakulteta likovnih umetnosti 2008. u klasi profesora Mrđana Bajiža. Član je ULUS-a od 2004. godine, nosi status samostalnog umetnika. Priredio je brojne samostalne i učestvovao na mnogobrojnim grupnim izložbama u zemlji i inostranstvu.

Valentina Stojčev

Foto: Galerija „Metodi Meta Petrov“

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar