Bazen u Zvonačkoj banji uveliko radi – pozitivni pomaci itekako vidljivi

Prilično bogata ponuda na pijaci u selu Zvonci, dobra popunjenost ležajeva u Zvonačkoj banji, puni parkinzi samo su najočiglednije posledice nedavnog početka rada bazena. Njegov novi vlasnik Saša Kostić kaže da je zadovoljan posetom i prodajom karata i precizira da se radnim danom u proseku proda tristotinak karata, a vikendom čak i više od hiljadu.

On je za FAR kazao i da je došlo do promene u vlasničkoj strukturi kupališnog kompleksa hotela “Mir”. Naime, raniji vlasnik, makedonski biznismen Toni Grčev bio je prinuđen da iz objektivnih razloga proda parcelu na kojoj se nalazi sam bazen i uz nju još 30 ari površine na mestu nekadašnjih vila, a sam je zadržao vlasništvo nad još uvek urušenim hotelom “Mir” i nad prostorom od 40 ari neposredno uz njega.

Posledica toga je da će Saša Kostić od sledeće građevinske sezone sam krenuti u investicioni poduhvat, koji bi za godinu dana trebao da rezultira hotelom od 15 soba sa zatvorenim bazenom, kongresnom i salom za ručavanje, kao i bogatim spa sadržajima.

Saša Kostić je takođe za FAR naveo da ne može biti zadovoljan saradnjom sa opštinom Babušnica jer mu većina kupača dolazi iz Pirota ili Dimitrovgrada. On je izrazio nadu da su njegovi radnici zadovoljni jer je njihova plata 70.000 dinara mesečno.

Utisak FAR-a je da se ovaj poslednji potez isplatio jer su bazen i njegova okolina dosta čisti, a protok odnosno ulazak i izlazak turista jako brz i komforan.

A. Todorov

Foto: Slobodan Ćosa Aleksić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar