U petak XIX sednica SO Dimitrovgrad

U petak, 16. septembra sa početkom u 10:00 časova biće održana XIX sednica Skupštine opštine Dimitrovgrad, a na dnevnom redu naći će se 17 tačaka.

Pred odbornicima na usvajanje biće predlozi odluka o dodeli opštinske nagrade i opštinskih priznanja povodom praznika opštine Dimitrovgrad, o usvajanju Izveštaja o poslovanju budžeta opštine za prvu polovinu ove godine, o držanju domaćih životinja na teritoriji opštine, kao i o utvrđivanju ekonomske cene programa vaspitanja i obrazovanja u predškolskoj ustanovi “8. septembar” za radnu 2022/2023 godinu.

Na dnevnom redu lokalnog parlamenta naći će se i predlozi odluka o visini naknade za rad predsednika i članova Upravnog i Nadzornog odbora Turističke organizacije „Caribrod“, Centra za kulturu i Narodne biblioteke “Detko Petrov”.

Takođe, biće razmatran predlog rešenja o usvajanju informacije o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja Javnog preduzeća „Komunalac“ za period od 1. januara do 30. juna ove godine , kao i nformacija o Izveštaju o radu sa finansijskim izveštajem JKP „Regionalna deponija Pirot“ za prvu polovinu ove godine.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar