U toku rekonstrukcija dečjeg vrtića u Bosilegradu

U toku su radovi na postavljanju krovne konstrukcije na zgradi vrtića “Dečja radost” u Bosilegradu. Prema rečima predsednika opštine Vladimira Zaharijeva, radi se na tome da se krovna konstrukcija postavi što pre, dok vremenski uslovi dozvoljavaju, kako bi se nakon toga prešlo na uređenje i opremanje enterijera.

“U planu je da jedan deo zgrade bude kompletno završen do kraja godine. Biće stvoreni izuzetno kvalitetni uslovi za boravak dece, kao i za rad zaposlenih. Ovo će biti najmoderniji vrtić u Srbiji“, izjavio je Zaharijev i još jednom izrazio zahvalnost državnom vrhu na pomoći.

U okviru projekta Rekonstrukcija i dogradnja dečjeg vrtića „Dečja radost“, srušeni su objekat u kojem se školuju predškolci i nastrešnica između dva objekta.

Projektom, čija vrednost iznosi oko 106 miliona dinara, predviđena je izgradnja novog objekta, kompletna rekonstrukcija drugog dela objekta, kao i izgradnja dela u kojem će biti smeštene jaslice. Izvođač radova je firma „DHC“ iz Beograda, javlja NRTV – Bosilegrad.

J.P.

Izvor i foto: NRTV – Bosilegrad

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar