VIDEO: Bokseri Kubrat Pulev i Nenad Stanković u poseti Dimitrovgradu

Poznati bokseri iz Bugarske i Srbije Kubrat Pulev i Nenad Stanković boravili su minulog vikenda u Dimitrovgradu gde su se sastali sa opštinskim rukovodstvom.

Goste su primili predsednik Skupštine opštine Dimitrovgrad Zoran Đurov opštinski većnik Slavoljub Manoilov i direktor Turističke organizacije Caribrod Vasil Andrejev.

Proslavljeni sportisti su izjavili da je cilj posete uspostavljanje sportske saradnje između Srbije i Bugarske i promocija Dimitrovgrada kao sportskog grada.

Kako je rečeno na sastanku, u planu je da se narednog meseca u Dimitrovgradu održi javni čas kako bi se mladi animirali da se bave sportom, pre svega boksom.

Susret je iskorišćen da se dogovori mogućnost održavanja humanitarnih bokserskih mečaeva između Puleva i Stankovića – jednog u Sofiji, a drugog u Srbiji.

Gosti su sa svojim saradnicima položili vence na bistu Vasila Levskog u centru grada i na Pametniku na Neškovom vrhu, posetili su KIC “Caribrod” i Sportski centar Park.

Izjave za medije dali su Vladan Škorić, bivši diplomata i član delegacije srpskog šampiona Nenada Stankovića, kao i Kubrat Pulev i Nenad Stanković.

Novinar: Aleksandar Todorov
Snimatelj: Stefan Pavić
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produkcija: FAR TV
oktobar 2022.

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar