Opština Dimitrovgrad nagradila učenice škola Kristinu Gocev i Anu Kirov

Opština Dimitrovgrad nagradila je učenice škola u školskoj 2021/22. godini Kristinu Gocev i Anu Kirov za postignute izuzetne rezultate u njihovom dosadašnjem školovanju. U ime lokalne samouprave, opštinski većnik za obrazovanje i informisanje Dejan Milev uručio im je po jedan laptop računar.

“Danas je poseban dan kada se srećemo sa najboljim učenicima naše osnovne i srednje škole. Mi imamo poseban Pravilnik kojim se reguliše nagrađivanje najboljih učenika i to posebno kao učenike škola, a posebno kao učenike razreda. Ovom prilikom najavljujem da je nagrađivanje planirano za 20. novembar kada je i Svetski dan deteta i tada ćemo podeliti nagrade našim najboljim učenicima. Ovim putem bih učenicama škola poželeo puno zdravlja, sreće i uspeha u daljem školovanju” – naveo je Milev.

Kristina Gocev je u obraćanju medijima istakla da joj nagrada puno znači i da predstavlja jedan podstrek da nastavi da se što više ističe u svim školskim obavezama koje joj predstoje, ali i van školskim aktivnostima. Kristina je trenutno učenica prvog razreda Tehničke škole u Pirotu – smer informacione tehnologije i ,kako kaže, u budućnosti bi volela da upiše nešto vezano za IT struku.

Zbog obaveza na fakultetu Ana Kirov nije bila u mogućnosti da prisustvuje ovoj prigodnoj svečanosti, a nagradu je u njeno ime primila njena majka Slađana.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar