PU Pirot apeluje na vozače motornih vozila da poštuju propisana ograničenja brzine

Prema najnovijem izveštaju Policijske uprave u Pirotu u utorak 20. decembra na teritoriji PU Pirot dogodila se jedna saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko vozilo i bicikl, kojom prilikom je vozač bicikla zadobio lake telesne povrede.

Iz Policijske uprave u Pirotu obaveštavaju građane da Ministarstvo unutrašnjih poslova pored merenja trenutne brzine kretanja vozila vrši i kontrolu prosečne brzine kretanja vozila, najčešće na državnim putevima 1A reda. Otkrivanje ovih prekršaja vrši se u saradnji sa policijskim službenicima Uprave saobraćajne policije u Direkciji policije neposrednim praćenjem prekoračenja brzine kretanja vozila na portalima.

Samo u toku jučerašnjeg dana, u vremenu od 8,00 do 15,00, na području policijske uprave Pirot je procesuirano 94 prekršaja prekoračenja prosečne brzine kretanja vozila. Apeluju na vozače svih motornih vozila da poštuju propisana ograničenja brzine kretanja vozila na svim putevima.

Svi putevi na teritoriji PU Pirot su prohodni i saobraćaj se odvija nesmetano, a na svim putnim pravcima vidljivost je dobra, navodi se u saopštenju.

Izvor: PU Pirot

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar