PU Pirot: Tri udesa na putevima, apel vozačima za opreznost pri vožnji

Prema najnovijem izveštaju Policijske uprave u Pirotu u sredu, 11. januara u okrugu su se dogodile tri saobraćajne nezgode. U jednoj saobraćajnoj nezgodi su učestvovali putničko vozilo i bicikl, gde je vozač bicikla zadobio teške telesne povrede. U dve saobraćajne nezgode je pričinjena samo manja materijalna šteta, a obzirom da su vozači i vozila ispunjavali opšte uslove za učestvovanje u saobraćaju, učesnici nisu zahtevali vršenje uviđaja, saopšteno je iz Policijske uprave Pirot.

U saopštenju se navodi da su svi putevi na teritoriji PU Pirot prohodni, osim deonice državnog puta 2A reda 221 Pirot – Knjaževac, od skretanja za selo Sopot do „Sopotske petlje“ koja je zatvorena zbog radova na uklanjanju preostalih vagona – cisterni. Alternativni putni pravac je državni put 2A reda 259 od Pirota ka Nišu. Saobraćaj se odvija nesmetano.

Imajući u vidu vremenske uslove, mokar kolovoz, a u višim planinskim predelima i sneg, iz policije apeluju na građane da prilagode brzinu kretanja i povećaju opreznost, a ukoliko je kolovoz prekriven snegom obavezna je upotreba zimske opreme.

Na svim putnim pravcima vidljivost je dobra, stoji u saopštenju.

Izvor: PU Pirot

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar