Finale akcije “Da nas bude više” 31. januara u Dimitrovgradu

Finale akcije “Da nas bude više” biće održano u utorak, 31. januara u Edukativno-obrazovnom centru u Dimitrovgradu sa početkom od 12:00 časova. U okviru ove kampanje biće promovisan kalendar “Plaketa humanosti” sa svim novorođenim bebama u prethodnoj godini. Ovo je za FAR izjavila patronažna sestra Doma zdravlja Suzana Milev.

“Ovu akciju pokrenuli smo davne 2011. godine sa ciljem poboljšanja nataliteta u našoj opštini. U prethodnoj godini Dimitrovgrad je postao bogatiji za 48 beba – 26 dečaka i 22 devojčice i fotografije sa njihovim likovima naći će se na kalendaru “Plaketa humanosti”. I ove godine za svu novorođenčad lokalna samouprava obezbedila je auto sedišta, dok je mlekara “Stara planina” obezbedila pakete za svu decu, kao i za njihove roditelje. Sva prikupljena sredstva od prodaje kalendara namenjena su porodici Manić iz sela Izatovci koja je u minuloj godini dobila prinovu, dečaka Joakima”, navela je Milev.

 Humanitarnu kampanju organizuju Patronažna služba Doma zdravlja u Dimitrovgradu i fondacija “Zamisli život”, pod pokroviteljstvom opštine Dimitrovgrad.

A. Todorov

Foto: Patronažna služba Doma zdravlja

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar