XXIV sednica Skupštine opštine Dimitrovgrad 24. februara

U petak, 24. februara sa početkom u 10:00 časova biće održana XXIV sednica Skupštine opštine Dimitrovgrad, a na dnevnom redu naći će se 11 tačaka.

Pred odbornicima na razmatranje i usvajanje naći će se predlozi odluka o određivanju predsednika opštine za nadležni organ za sprovođenje svih postupaka na državnom poljoprivrednom zemljištu, o izmeni Odluke o određivanju savetnika za zaštitu prava pacijenata, kao i o razmeni nepokretnosti.

Na dnevnom redu biće i predlozi odluka o raspoređivanju sredstava za privredni razvoj opštine Dimitrovgrad za 2023. godinu, o raspoređivanju sredstava iz budžeta opštine Dimitrovgrad za razvoj turizma za ovu godinu, kao i predlog Operativnog plana odbrane od poplava na teritoriji opštine Dimitrovgrad za vode 2. reda za tekuću godinu.

Odbornici lokalnog parlamenta će se izjašnjavati i o predlozima Rešenja o davanju saglasnosti na izmenu Programa poslovanja JP „Komunalac“ – Dimitrovgrad za 2023. godinu sa finansijskim planom i cenovnikom usluga za ovu godinu, o usvajanju Informacije o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja za period od 1. januara do 31. decembra 2022. godine JP „Komunalac“ – Dimitrovgrad, kao i o razrešenju i imenovanju predsednika i člana Saveta za brigu o selu.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar