Turistička organizacija Caribrod na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Od 23. do 26. februara u Beogradu se pod sloganom “Kad je odmor nije teško” održava 44. Međunarodni sajam turizma. Među 350 učesnika iz 33 zemlje na sajmu učestvuje i Turistička organizacija Caribrod. Na zajedničkom štandu sa turističkim organizacijama iz Bele Palanke i Babušnice, TO Caribrod predstavlja turističke potencijale opštine Dimitrovgrad.

“Dimitrovgrad će biti prikazan kao jedinstveno mesto koje pruža jedinstveni doživljaj uz dobru hranu i piće, uživanje u prirodi i posetu manifestacijama”, navode iz Turističke organizacije Caribrod.

Sajam je zvanično otvorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a partner ovogodišnje sajamske manifestacije je Kina.

U Turističkoj organizaciji Caribrod kažu da će ovogodišnja tradicionalna turistička smotra celog regiona jugoistočne Evrope i drugih delova sveta – 44. Međunarodni sajam turizma i 18. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme Horeca – Oprema, biti prilika da se uz pomoć i veliku podršku Ministarstva za turizam i omladinu unapredi turistička razmena.

Sajam turizma će i ove godine predstaviti najnovije trendove u međunarodnoj turističkoj industriji, kao i inovativni koncept i perspektive u razvoju turističkog biznisa.

A. Todorov

Foto: Turistička organizacija Caribrod

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar