Počinje prodaja ulaznica za Nišville 2023. po drugoj promo ceni

Od utorka, 14.marta počinje pretprodaja kompleta ulaznica po drugoj promo ceni od 3.000 dinara za Nišvile 2023, koji će biti održan od 10. do 13. avgusta u Nišu.

Za deset dana ukupnog trajanja festivala od 4. do 13.avgusta (uključujući i Nišville Jazz Teatar, Nišville Movie Summit i ostale prateće programe) biće izvedeno oko 250 programa na 16 scena i očekuje se učešće više od 800 izvođača.

Kompleti ulaznica za Nišville 2023 mogu se kupiti na svim prodajnim mestima u mreži Ticket Vision u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na https://tickets.rs/event/nisville_komplet_5351.

Na ovogodišnjem Nišvilu u glavnom programu nastupiće 140 bendova, među kojima i Roberto Fonseca, čuveni kubanski pijanista, kompozitor i pevač, Ida Nielsen, poznata danska funk basistkinja i vokal koja je dugo svirala sa Prinsom u njegovom sastavu The New Power Generation, Teodosi Spasov, čuveni bubnjar Antonio Sanchez, autor muzike za film Birdman i član sastava Pat Metheny gruop sa gošćom Thana Alexa ONA i mnogi drugi.

Izvor: Nišville press team

Foto: Nišville promo

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar