Krenula kupališna sezona u Pirotu, bazen u Babušnici se otvara 14. juna, a u Dimitrovgradu kupanje od 22. juna

Letnja kupališna sezona na bazenu u Pirotu je krenula, dok će narednih dana svoje kapije otvoriti i bazeni u Babušnici i Zvonačkoj Banji. Kupališni kompleks u Dimitrovgradu sa radom će krenuti u subotu, 22. juna.

Prvi su startovali Piroćanci, u utorak, 11. juna, a do ponedeljka karte se neće naplaćivati.

Cene karata su iste kao i prošle godine – za odrasle 200 dinara, za đake, studente i penzionere je upola manja, dok deca do 7 godina ne plaćaju.

Bazeni u Babušnici sa radom kreću u petak, 14. juna, a tog dana i tokom vikenda ulaz se neće naplaćivati.

Cene karata se jesu menjale, pa će od ove sezone ulaz na Kupališni kompleks naplaćivati 200 dinara, umesto dosadašnjih 180 dinara.

Nisu menjane cene mesečne i sezonske karte, kao i cena iznajmljivanja suncobrana i ležaljki – 1.800, 3.200 i 200 dinara, a pravo na besplatnu kartu imaju deca do 8 godina, trudnice, osobe sa invaliditetom i učenici dobitnici Vidovdanskih nagrada.

Radno vreme bazena je od 10 do 19 sati.

Na prošlogišnjem nivou su ostale cena karata u Dimitrovgradu – dnevna ulaznica je 150 dinara, poludnevna 100 dinara, iznajmljivanje ležaljki košta 150 dinara, a kako kaže Vasil Andrejev, bazen će sa radom krenuti 22. juna.

Za mališane do 7 godina ulazak na bazen je besplatan uz prisustvo odraslog lica, a besplatne su i ulaznice za učenike sa uspehom 5.00, za osobe sa invaliditetom, trudnice i porodice palih boraca.

Spas od letnjih vrućina i rashlađenje Piroćanci, Dimitrovgrađani i Babušničani mogu da pronađu i na privatnom bazenu u Zvonačkoj Banji, koji svoje kapije otvara u četvrtak, 13. juna.

Lj. F.

Foto: Stefan Pavić / Ljubomir Filipov

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar