Raznovrstan sportski sadržaj tokom leta u Bosilegradu

U okviru manifetacije “Bosilegradsko sportsko leto” biće održani turniri u raznim sportovima – mali fudbal, odbojka, stoni tenis, basket 3×3, tenis i atletika.

Predsednik Sportskog saveza Bosilegrad Vladica Manasijev kaže za FAR da ove večeri strtuje turnir u malom fudbalu za decu, a u ponedeljak 15. juna na sportskom komleksu “Peskara” počeće tradicionalni turnir u malom fudbalu za seniore, koji po tradiciji privlači najviše publike. Prema njegovim rečima, od 3. avgusta se održava turnir u odbojci, a istog dana planiran je nadmetanje stonotenisera, koje će biti održano u sali osnovne škole “Georgi Dimitrov”.

Manasijev kaže da će od 7. avgusta biti organizovan turnir u basketu 3×3, a od 10. avgusta u naselju Izvorštica počeće turnir u tenisu. Na stadionu Peskara 17. avgusta biće održana, kako kaže, atletska takmičenja, a od 18. avgusta počeće turnir pod nazivom “Između dve vatre”.

Učešće na svim turnirima je beplatno, a Opština Bosilegrad je i ove godine za najuspešnije klubove i sportiste obezbedila diplome, medalje i pehare.

A. Todorov

Foto: Sportski savez Bosilegrad

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar