Humanitarna utakmica za Nikolu 1. oktobra u Sportskom centru Park

Fudbalski klubovi “Balkanski” i “Željuša” odigraće u utorak, 1. oktobra u Sportskom centru Park humanitarni revijalni meč za Nikolu Vaceva iz Dimitrovgrada. Ova humanitarna fudbalska utakmica počinje u 15:30 sati, a organizuje se u saradnji sa Fondacijom “Zamisli život”.

“U ime oba kluba pozivam što više građana i ljubitelja fudbala da dođu na meč kako bi pomogli mladom Nikoli za njegovo dalje lečenje. Na stadionu će biti postavljena humanitarna kutija za prikupljanje sredstava. U razgovoru dva kluba dogovoreno je da sportki kolektivi uplate određenu sumu novčanih sredstava, kao i svi fudbaleri “Balkanskog” i “Željuše”. Nadamo se odazivu što većeg broja ljudi i ovom prilikom pozivam sve sadašnje i nekadašnje sportiste i ljude dobrog srca da u skladu sa svojim mogućnosti pomognu ovu humanu inicijativu”, kaže za FAR Kapiten FK “Željuša” Sergej Stanulov.

Upravitelj Fondacije “Zamisli život” Kristina Kostov napominje da su humanitarne kutije za pomoć Nikoli Vacevu postavljene u menjačnici “Balkan Trade” i u kafeu “Azzuro” u Balkaskoj ulici i poziva sve humane ljude da daju dobrovoljne priloge.

Pomognimo Nikoli Vacevu i budimo humani!

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar