Nenad Stojanov pobednik međunarodnog turnira u stonom tenisu u Dimitrovgradu

Domaći stonoteniser Nenad Stojanov pobednik je međunarodnog stonoteniskog turnira koji je 23. septembra održan u sportskoj hali u SC „Park“ u Dimitrovgradu. Stojanov je u finalu ubedljivo savladao bugarskog takmičara Ivajla Ginčeva iz Sofije rezultatom 3:0 u setovima.

Treće mesto na ovoj sportskoj smotri, koja je organizovana u sklopu proslave Dana opštine Dimitrovgrad, zauzeo je Boban Stanulov. On je u borbi za bronzu bio bolji od Zorana Vasilova sa 3:2 u setovima.

Međunarodni stonoteniski turnir okupio je 20-ak takmičara iz Srbije i susedne Bugarske. Organizator nadmetanja je Stonoteniski klub „Caribrod“, uz podršku „Sportsko turističkog centra Caribrod“ i Sportskog saveza „Caribrod“. Pokrovitelj turnira je opština Dimitrovgrad.

  A. Todorov

Foto: Stonoteniski klub „Caribrod“ – Dimitrovgrad

Написал/ла

Александър Тодоров е роден през 1984 година в Пирот. Основно и средно училище завършва в Димитровград. Още от гимназиалните дни проявява интерес към журналистиката, предимно в областта на спортната журналистика. Завършил е Факултет по славянски филологии (специалност българска филология ) - Софийски Университет „Св. Климент Охридски“. В рамките на програмата по професионална практика в периода 2012-2013 година, работи като журналист, водещ и преводач в радио-телевизия Цариброд в Димитровград, където получава основни знания в областта на радио и телевизионна журналистика. В Народната библиотека “Детко Петров“ в Димитровград като филолог е ангажиран върху работата на инвентаризацията на библиотечния материал. Пише статии и се занимава с преводаческа дейност. Специални интереси: литература, спорт, култура, филм, опазване на околната среда, селско стопанство, трансгранично сътрудничество.

Без коментар

Оставете коментар