a

Besplatna obuka za početnike u poslovanju

Regionalna razvojna agencija “Jug” u saradnji sa Ugovornom okružnom Privrednom komorom Pirot, 8. i 9. aprila organizuje besplatnu obuku za početnike u poslovanju.

Obuka je namenjena nezaposlenim osobama koje žele da započnu sopstveni biznis, preduzetnicima i vlasnicima preduzeća koji su registrovani u 2018. i 2019. godini, a koji žele da konkurišu po programu Ministarstva privrede za početnike u poslovanju.

Obuke iz ovog i ostalih modula iz oblasti preduzetništva sprovodiće sertifikovani treneri po metodologiji i radu Razvojne agencije Srbije. Obuku će održati Maja Virijević, sertifikovani trener, zaposlena u Regionalnoj razvojnoj agenciji “Jug”.

Nakon završene obuke polaznici će dobiti sertifikate koji su priznati pri konkurisanju za programe podrške preduzetništvu na konkursima raspisanih od strane relevantinih resornih institucija i Ministarstva. Kandidati koji poseduju ove sertifikate imaće prednost pri konkurisanju.

Obuka će se održati u prostorijama UO Privredne komore Pirot, u 10:00 časova, u ulici Dobrice Milutinovića, TC “Vezni trakt”, lokal broj 5 u Pirotu.

Zainteresovani mogu da se prijave na telefone 060/560-01-80 i 010/500-924, kao i putem mejla [email protected] i [email protected] do petka 5. aprila u 16:00 časova.

Teodora Petrov (Izvor: UO Privredna komora Pirot)

Foto: pixabay.com

Написал/ла
Без коментар

Оставете коментар