Komplet za Nišville 2017 po ceni pojedinačne ulaznice!

   Prvih 500 kompleta po ceni od 1.500 dinara! 

   34. Internacionalni niški jazz festival „Nišville 2017“ održaće se od 10. do 13.avgusta 2017. na niškoj Tvrđavi. Oko 700 izvođača izvešće 130 koncerata na 12 stejdževa.

   Od ponedeljka, 10.oktobra  tačno 10 meseci pre početka novog Nišvila, moguće je kupiti komplete ulaznica po promo ceni od 1.500 dinara! Ova cena važiće samo za prvih 500 kompleta ulaznica. To faktički znači da će verni posetioci Nišvila koji kupe komplete sa specijalnim popustom od 50% moći da prate 25 koncerata u glavnom programu festivala za samo 60 dinara po koncertu!

   Cena kompleta neposredno pred održavanje festivala iznosiće 4.000 dinara, a pojedinačna ulaznica će koštati 1.500 dinara, tako da će najvernija publika kupovinom promo kompleta u prvoj fazi pretprodaje moći da prati sve programe Nišvila po ceni jedne pojedinačne ulaznice!

   Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži CS Eventim u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na www.eventim.rs

   Prodajna mesta CS Eventim: http://www.eventim.rs/rs/prodajna_mesta/

   Organizatori naglašavaju da komplet ulaznica važi za jednu osobu. Karta se na ulazu poništava i umesto nje se dobija narukvica.

   Napomena: kupovinom ovog kompleta imate mogućnost da postanete član NIŠVILLE FAN KLUBA. Prijavljivanje putem maila: [email protected]

   www.nisville.com

Izvor: Izvor: Nisville Jazz Festival

Foto: Dušan Mitić Car

Сподели публикация
Написал/ла
Без коментар

Оставете коментар