Sneža Tošev Milanov u dokumentarnom serijalu “Vidljiva”

U okviru projekta “Žene u fokusu – podrška medijskoj vidljivosti snimljen je dokumentarni serijal “Vidljiva” u kome su sagovornice žene iz svih opština Pirotskog okruga.

Serijal ima za cilj da problemu nedovoljne vidljivosti žena u medijima pristupi putem iskrenih , pokretačknih i poučnih medijskih priča koji će probleme žena učiniti medijski vidljivim a u isto vreme ženu prikazati i kao borca za svoja i prava svih žena, ali kao i uspešnu i ostvarenu ženu u datoj oblasti.

Projekat koje realizuje Centar za razvojnu podršku i inicijativu “NOVITAS” iz Pirota ima za cilj da podstakne žene da budu glasnije a medije da budu aktivniji u obezbeđivanju većeg prostora za žene u svojim medijskim programima. Takođe. svrha projekta je da se kroz razne aktivnosti žene sa teritorije Pirotskog okruga ohrabre i budu medijski proaktivne.

U prvoj epizodi ovog serijala govori Sneža Tošev Milanov, nastavnica i stručni saradnik i psiholog u Gimnaziji “Sveti Kirilo i Metodije” u Dimitrovgradu.

“Projekat se realizuje u okviru Programa malih medijskih grantova koji finansira Ambasada SAD, a administrira Media i Reform Centar Niš. Stavovi, mišljenja i zaključci izneseni u projektu nužno ne izražavaju stavove MRCN i Ambasade SAD već isključivo autora.“

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar