PočetnaUslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Udruženje građana “Emblema” (u daljem tekstu UG “Emblema”) vlasnik je autorskih prava na sve sopstvene, autorske medijske sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) koji su objavljeni na Internet Portalu “Far” ( www.far.rs ).

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. U slučaju prenošenja teksta ili informacija iz teksta, fotografija i audio-vizuelnih sadržaja suprotno navedenim pravilima, UG “Emblema” zadržava pravo da, u skladu sa Zakonima Republike Srbije, protiv prekršioca pokrene sudski postupak radi zaštite autorskih i drugih srodnih prava i nadoknade štete.

Prenošenje tekstova ili delova tekstova, dozvoljeno je samo u slučaju kad je sa osnivačem i uredništvom portala “Far” postignut dogovor o drugačijim uslovima.

UG “Emblema” zadržava pravo da ne objavi komentare na portalu“Far” kojima se povređuje privatnost nekog lica, uvredljive sadržaje i sadržaje koji su u suprotnosti sa odredbama Zakona o javnom informisanju.

Internet Portal “Far” je član AOM-a (Asocijacije onlajn medija), Saveta za
štampu i poštuje Kodeks novinara Srbije.

Kontakt


http://www.savetzastampu.rs/cirilica/clanovi

Bez komentara

Sorry, the comment form is closed at this time.