Ubedljiv poraz “Balkanskog” u Knjaževcu, “Željuša” pobedom započela sezonu

Fudbaleri “Balkanskog” iz Dimitrovgrada ubedljivo su poraženi u 3. kolu Zone Istok u Knjaževcu od ekipe “Timočanina” (4:0), a od ekipa iz Pirotskog okruga jedinu pobedu zabeležio je “Gnjilan”. Odigrano je i prvo kolo Gradske lige Pirot, a ekipa “Željuše” sezonu je započela pobedom.

Nakon pobede u prošlom kolu na domaćem terenu, oslabljeni Dimitrovgrađani izgubili su na novom gostovanju identičnim rezultatom kao i u prvom kolu u Negotinu. Ekipa iz Knjaževca povela je u 27. minutu golom Videnovića, a ubedljivu pobedu u nastavku meča domaćinu su doneli golovima Zdravković, Jovanović i Petrović.

Novajlija u ligi, ekipa “Gnjilana”, došla je do prve pobede u sezoni savladavši OFK “Knjaz” (3:0), dok su poraze zabeležili “Tanasko Rajić” na gostovanju u Štubiku (2:0) i “Lužnica” koja je u Babušnici identičnim rezultatom poražena od “Hajduk Veljka”.

U narednom kolu Dimitrovgrađani dočekuju OFK “Knjaz”, ekipa iz Babušnice gostuje “Timočaninu”, dok se u Pirotu igra lokalni derbi između “Tanaska Rajića” i “Gnjilana”.

Posle 3. kola najuspešnija ekipa iz okruga je “Tanasko Rajić” sa 6 bodova, “Balkanski” i “Gnjilan” imaju po 3 boda, dok je “Lužnica” za sada bez bodova, ali se očekuje da se utakmica prošlog kola registruje službenim rezultatom u njenu korist.

U prvom kolu Gradske lige Pirot fudbaleri “Željuše” savladali su sa 4:1 ekipu “Padeža”, dok u narednom kolu igraju sa “Lokomotivom” iz Belog Polja.

Lj. F.

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar