“Balkanski” dočekuje “Knjaz”, “Željuša” gostuje “Lokomotivi” iz Belog Polja

Sa samo 3 boda, iz isto toliko mečeva, fudbaleri “Balkanskog” dočekuju 4. kolo Zone Istok, u kome će u Dimitrovgradu gostovati ekipa “Knjaza” iz Trgovišta kod Knjaževca. Svoju drugu utakmicu u sezoni za vikend igraju fudbaleri “Željuše”.

Loš i neočekivan skor na početku prvenstva fudbaleri dimitrovgradskog zonaša pokušaće da poprave u meču sa gostima iz Knjaževca, koji su sa 3 poraza poslednji na tabeli.

Meč u Dimitrovgradu igra se u subotu, 7. septembra, od 16 sati.

Dimitrovgradski klub je u sezonu ušao bez nekoliko važnih igrača poput Davora Petrova, Stefana Kirkova, Danila Vasova, Nikole Krumova, Miloša Milanova i Denisa Ivanova, koji su suspendovani od strane Uprave kluba, a očekivanja kluba koji je nedavno proslavio 100 godina postojanja je ulazak u plej-off.

Od ostalih ekipa iz Pirotskog okruga, “Lužnica” iz Babušnice gostuje “Timočaninu”, dok se u Pirotu igra lokalni derbi između “Tanaska Rajića” i “Gnjilana”.

Nastavlja se i prvenstvo u Gradskoj ligi Pirot, a nakon pobede u prvom kolu, fudbaleri “Željuše” u 2. kolu kolu igraju sa “Lokomotivom” iz Belog Polja, u nedelju, 8. septembra.

Lj. F.

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar