“Balkanski” i “Željuša” igrali za Nikolu Vaceva

Fudbalski klubovi “Balkanski” i “Željuša” odigrali su u Sportskom centru Park revijalnu humanitarnu utakmicu za pomoć u lečenju Nikole Vaceva iz Dimitrovgrada. Ovaj humanitarni događaj organizovan je u saradnji sa Fondacijom “Zamisli život”.

“U ime oba kluba želim da se zahvalim svim ljudima dobrog srca i ljubiteljima fudbala koji su juče došli u Sportski centar Park kako bi podržali našu humanu inicijativu i pomogli mladom Nikoli za njegovo dalje lečenje”, kaže za FAR kapiten FK “Željuša” Sergej Stanulov.

Upravitelj Fondacije “Zamisli život” Kristina Kostov ističe da su humanitarne kutije za pomoć Nikoli Vacevu postavljene u menjačnici “Balkan Trade” i u kafeu “Azzuro” u Balkaskoj ulici i poziva sve humane ljude da daju dobrovoljne priloge. Napominje da je na jučerašnjoj utakmici sakupljeno 99.320 dinara i dodaje da će u petak, 4. oktobra u sportskoj hali u Dimitrovgradu od 18:30 sati biti odigran još jedan humanitarni meč za Nikolu, a ovoga puta akteri će biti kadetski košarkaški klubovi “Dimitrovgrad” i “Pirot”.

Za Nikolu Vaceva novčana sredstva mogu se uplatiti putem Budi human fondacije: pošalji sms, uplati karticom, PayPal, uplati na račun.

A. Todorov

Foto: Saša Radivoev

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar