“Telekom Srbija“ uručio donaciju kompjuterske opreme “Udruženju Caribrod“ iz Dimitrovgrada

Povodom 20 godina uspešnog rada kompanija “Telekom Srbija“ uručila je donaciju kompjuterske opreme “Udruženju Caribrod“ iz Dimitrovgrada za uspešnu poslovnu saradnju i jačanje partnerskih odnosa. Branko Stefanović, direktor funkcije za velike poslovne korisnike, u ime Telekoma uručio je donaciju Marini Dončev, predsednici UO “Udruženja Caribrod“.

Marina Dončev se zahvalila Telekomu što su prepoznali zalaganje udruženja u oblasti socijalne zaštite i što raznim humanitarnim akcijama pomažu najranjivije slojeve društva, podstičući time solidarnost i humanost

„Upravo takvi gestovi pokazuju da osobe sa smetnjama u razvoju i pružaoci usluga socijalne zaštite nisu sami, kada je u pitanju borba za unapređenje kvaliteta života pomenute grupe i njihovo uključivanje u svakodnevne tokove života“ – istakla je Dončeva.

„Vrednim trudom i posvećenošću stvorili smo veliku porodicu poslovnih korisnika, kao što su lokalne zajednice i zajedno sa njima prepoznajemo ono što je u njihovom interesu. Zadovoljan korisnik je naš najveći prioritet. U skladu sa njihovim potrebama nastavljamo da razvijamo nove usluge i nova poslovna rešenja“, izjavila je za medije Milena Mikić, direktor sektora za razvoj usluga za velike poslovne korisnike Telekoma Srbije.

Predsednik opštine Dimitrovgrad Vladica Dimitrov rekao je da opština ima dobru i dugogodišnju saradnju sa Telekomom i da je Dimitrovgrad jedna među brojnim lokalnim zajednicama, gde se radi projekat ALL-IP transformacije, koji podrazumeva modernizaciju fiksne telefonske mreže. Dimitrov je ujedno zahavalio predstavnicima Telekoma na donaciji komjuterske opreme “Udruženju Caribrod“ i izrazio nadu da će se i u budućnosti nastaviti uspešna saradnja između Telekoma i opštine Dimitrovgrad.

Svečano uručivanje donacije održano je u igraonici “Čuvari smeha“ u Dimitrovgradu.

 A .Todorov

Foto: S. Milanov/А. Todorov

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Написал/ла

Александър Тодоров е роден през 1984 година в Пирот. Основно и средно училище завършва в Димитровград. Още от гимназиалните дни проявява интерес към журналистиката, предимно в областта на спортната журналистика. Завършил е Факултет по славянски филологии (специалност българска филология ) - Софийски Университет „Св. Климент Охридски“. В рамките на програмата по професионална практика в периода 2012-2013 година, работи като журналист, водещ и преводач в радио-телевизия Цариброд в Димитровград, където получава основни знания в областта на радио и телевизионна журналистика. В Народната библиотека “Детко Петров“ в Димитровград като филолог е ангажиран върху работата на инвентаризацията на библиотечния материал. Пише статии и се занимава с преводаческа дейност. Специални интереси: литература, спорт, култура, филм, опазване на околната среда, селско стопанство, трансгранично сътрудничество.

Без коментар

Оставете коментар