Od danas građani Dimitrovgrada mogu glasati za izbor projekta na koji će se utrošiti 20 hiljada evra dobijenih u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“

U nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ opština Dimitrovgrad je osvojila zonu basplatnog interneta i novčanu nagradu u iznosu od 20 hiljada evra. Tim povodom, lokalna samouprava od 15. pa sve do 23. juna organizuje glasanje za izbor projekta, koji će biti finansiran od pomenutih sredstava, rekao je u izjavi za medije Vladica Dimitrov, predsednik opštine Dimitrvograd.

Glasanje će se obavljati u terminu od 08:00 do 15:00 časova na dve lokacije u gradu, na platou ispred Centra za kulturu i ispred hotela „Saks-Balkan“.Građani će na glasačkom listiću moći da zaokruže jedan od tri ponuđena projekta:

  • Kupovina terenskog vozila za Dom zdravlja;
  • Rekonstrukcija platoa ispred Centra za kulturu (nabavka i postavljanje granitnih ploča);
  • Rekonstrukcija prostora za formiranje Turističkog info centra.

U današnjem obraćanju medijima, predsednik opštine Dimitrvograd, Vladica Dimitrov pozvao je sve punoletne građane da uzmu učešće u glasanju i da zaokruže projekat, za koji smatraju da predstavlja prioritet za opštinu.

 A.Todorov

  Foto: Aleksandar Todorov

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Написал/ла

Александър Тодоров е роден през 1984 година в Пирот. Основно и средно училище завършва в Димитровград. Още от гимназиалните дни проявява интерес към журналистиката, предимно в областта на спортната журналистика. Завършил е Факултет по славянски филологии (специалност българска филология ) - Софийски Университет „Св. Климент Охридски“. В рамките на програмата по професионална практика в периода 2012-2013 година, работи като журналист, водещ и преводач в радио-телевизия Цариброд в Димитровград, където получава основни знания в областта на радио и телевизионна журналистика. В Народната библиотека “Детко Петров“ в Димитровград като филолог е ангажиран върху работата на инвентаризацията на библиотечния материал. Пише статии и се занимава с преводаческа дейност. Специални интереси: литература, спорт, култура, филм, опазване на околната среда, селско стопанство, трансгранично сътрудничество.

Без коментар

Оставете коментар