Skoro 5 miliona dinara za muzički deo na “Danima banice” u Beloj Palanci

Koncerti Nataše Bekvalac, Nikole Rokvića i Dejana Petrovića sa “Big bendom”, na 18. po redu gastro-turističkoj manifestaciji “Dani banice” platiće se 4,96 miliona dinara.

Pregovarački postupci sa zastupnicima estradnih umetnika su završeni i poznate su tačne cene nastupa muzičara koji će održati svoje koncerte u centru Bele Palanke na kraju svakog dana manifestacija po kojoj je Bela Palanka poznata.

Procenjena vrednost koncerta Nataše Bekvalac, koja će nastupiti prvog dana manifestacije 9. avgusta, bila je 1,95 miliona dinara, a konačna cena je nešto manja – oko 1,94 miliona dinara.

Organizatori su za drugi dan izabrali Nikolu Rokvića i za to namenili 1,85 miliona dinara, a nakon završenih pregovora cena je takođe nešto manja i taj nastup će Turistička organizacija platiti skoro 1,82 miliona dinara.

Dejan Petrović tradicionalno zatvara “Dane banice” u Beloj Palanci i njegov nastup ove godine biće najjeftiniji – procenjena vrednost bila je 1,2 miliona, a i konačna cena nastupa ostale je ista.

Manifestacija se održava od 9. do 11. avgusta, učesnici će se nadmetati u izradi najbolje banice u četiri kategorije: slana tradicionalna, slatka tradicionalna, integralna i kreativna banica, a pripremljen je i bogat program za decu.

Lj. F.

Foto: Turistička organizacija Bele Palanke

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar