Seniori „Dimitrovgrada“ dočekuju „Radan“ iz Lebana – mladi gostuju u Nišu

   Košarkaški klub „Dimitrovgrad“ u subotu 9. aprila biće domaćin ekipi „Radan“ iz Lebana u okviru 24. kola Prve muške regionalne lige – grupa Istok. „Dimitrovgrad“ je trenutno osmi sa skorom od 11 pobeda i 12 poraza, dok je „Radan“ u zoni ispadanja na 12-om mestu sa 7 pobeda i 16 poraza. Početak utakmice zakazan je za 19:00 časova.

Evo kompletnih parova 24. kola:

Jablanica – Zone Boys

Sokobanja – Morava

Knjaževac – Kuršumlija

Junior – Jastrebac

Prokuplje – Rtanj

Radnik – Mladost Vesna

Dimitrovgrad – Radan

Mladje kategorije košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“ igraće svoje utakmice drugog kola regionalne lige u subotu 9. aprila u Nišu. „Pioniri – 2003“ će svoj susret odigrati u velikoj sali hale Čair protiv vršnjaka iz košarkaškog kluba „Naisus“ od 12:30 sati, dok će „Kadeti – 2000“ od 14:15 časova igrati protiv „košarkaškog kluba „Niš“ u sali osnovne škole „Dušan Radović“.

T. Aleksov

Foto: Toni Aleksov

About Toni Aleksov 819 Articles
Toni Aleksov je rođen je 1974. godine u Dimitrovgradu. Novinarstvom je počeo da se bavi u radio-televiziji Caribrod još kao gimnazijalac, a kasnije je u dva navrata profesionalno angažovan (1995-1997. i 2000-2004.). Kratko vreme obavlja dužnost zamenika glavnog i odgovornog urednika. Uz novinarski deo posla, bio je i snimatelj i montažer. Pored rada u RT Caribrod, Aleksov je bio i saradnik BK televizije tokom 2003. godine, a izveštavao je i za Radio Pirot, Plus Radio i Radio Belle amie. Pohađao je nekoliko kurseva u organizaciji ANEM-a (istraživačko novinarstvo, digitalna audio montaža, radio izveštavanje, čuvanje i obrada podataka). Učesnik je mnogobrojnih kvizova na nacionalnim televizijama - „Uzmi ili ostavi“, „Milioner“, „Da li ste pametniji od đaka petaka“, „Visoki napon“, „Potera“. Aleksov je bivši košarkaš i trenutno trener mlađih kategorija Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“. Zaposlen je u Centru za kulturu Dimitrovgrad na poslovima dokumentariste. Autor je nekoliko projekata koji se realizuju u Centru za kulturu.