U prodaji sve kategorije ulaznica za 30. Nišville jazz festival

Od četvrtka, 18. jula biće u prodaji sve kategorije ulaznica za predstojeći jubilarni 30. Nišvile jazz festival, čiji će glavni program biće održan od 15. do 18. avgusta na Platou niške Tvrđave.

Komplet ulaznica za parter i bočne tribine prodavaće se po ceni od 4.700. dnevna karta za parter i bočne tribine koštaće 2.300, VIP Komplet ulaznica (VIP tribina) 6.500, dok će cena VIP Dnevne karte (VIP tribina) biti 3.000 dinara.

Ulaznice za Nišville mogu se kupiti u knjižari Indigo u Nišu (Obrenovićeva 39) i u knjižarama Vulkan u Nišu (TC Delta Planet – Bulevar Nemanjića 11b), Beogradu (Sremska 2) i Novom Sadu (Zmaj Jovina 24). Za publiku iz inostranstva i svih mesta u Srbiji omogućena je kupovina online ulaznica na zvaničnom sajtu festivala www.nisville.com

Ulaznicu kupljenu preko interneta vlasnik je u obavezi da odštampa lično, a na ulazu u centralni festivalski prostor će nakon “čekiranja” QR koda ista biti zamenjena za narukvicu koja se nosi sve vreme dok traje festival.

Za deset dana ukupnog trajanja festivala od 9. do 18.avgusta (uključujući i Nišville Jazz Teatar, Nišville Movie Summit i ostale prateće programe) biće izvedeno preko 300 programa na 12 scena i očekuje se učešće više od 1.000 izvođača.

Izvor: Nišville team

Foto: Dušan Mitić Car / Nišville promo

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar