Počinje prodaja ulaznica za “Nišville 2022” po promo ceni

U ponedeljak, 6. decembra, tačno 8 meseci pre početka predstojećeg Nišville jazz festivala, počinje pretprodaja kompleta ulaznica za „Nišvile 2022“, koji će biti održan od 5. do 14. avgusta 2022. godine u Nišu.

Promo cena kompleta za glavni festivalski program za 25 koncerata u centralnom festvalskom prostoru (Earth & Sky stage – od 11. do 14. avgusta 2022.), u prodaji su po ceni od 1.900 dinara za parter i bočne tribine, a ova cena važiće samo za prvih 500 kompleta ulaznica.

Inače, dnevna karta za “Nišville 2022” će neposredno pred festival koštati 1.900 dinara, tako da će najvernija publika kupovinom promo kompleta u prvoj fazi pretprodaje moći da prati sve programe Nišvila po ceni jedne pojedinačne ulaznice.

“Nišville 2022” će 11. avgusta na Main stage-u otvoriti čuveni američki funk sastav Earth Wind and Fire Experience koji predvodi jedan od osnivača Al McKay, a u glavnom programu nastupiće i jedan od najpoznatijih big bendova na svetu – Mingus Big Bend koji baštini zaostavštinu velikog Čarlsa Mingusa. Potvrđeno je i učešće Julian Marley-a, jednog od sinova rodonačelnika rege muzike Boba Marlija, kao i nastup atraktivne egipatsko – belgijsle pevačice Nataše Atlas.

Za deset dana festivala od 5. do 14.avgusta biće izvedeno preko 300 programa na 20 scena i očekuje se učešće više od 1.000 izvođača.

Od 6. decembra kompleti ulaznica se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži Ticket Vision u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na www.tickets.rs.

Izvor i foto: Nišville

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar