a
 

Odbojkašice „Caribroda“ završile sezonu porazom

   Seniorke Odbojkaškog kluba „Caribrod“ završile su sezonu u Međuokružnoj ligi „Niš“ porazom od „Aleksinca“ pred domaćim navijačima, ali u veoma uzbudljivom meču koji je završen tek posle 5 setova.

165 odbojka

   Gošće iz Aleksinca, koje su prvenstvo završile kao druge na tabeli startovale su ubedljivo. Prva dva seta rešile su sa 25:19 i 25:16 u svoju korist. Odbojkašice „Caribroda“ nisu se predale i uspele su da meč vrate u neizvesnost posle tesno dobijenog trećeg seta sa 25:23. U četvrtom su gošćama dopustile 19 poena.

166 odbojka

   Odlučujući, peti set, ipak nisu uspele da dobiju i kompletno preokrenu rezultat. Bolji je bio „Aleksinac“ sa 15:9. „Caribrod“ je prvenstvo završio na četvrtom mestu u konkurenciji 5 ekipa.

T. Aleksov

Foto: Toni Aleksov

Tagovi objave
Podeli vest
Napisao/la

Toni Aleksov je rođen je 1974. godine u Dimitrovgradu. Novinarstvom je počeo da se bavi u radio-televiziji Caribrod još kao gimnazijalac, a kasnije je u dva navrata profesionalno angažovan (1995-1997. i 2000-2004.). Kratko vreme obavlja dužnost zamenika glavnog i odgovornog urednika. Uz novinarski deo posla, bio je i snimatelj i montažer. Pored rada u RT Caribrod, Aleksov je bio i saradnik BK televizije tokom 2003. godine, a izveštavao je i za Radio Pirot, Plus Radio i Radio Belle amie. Pohađao je nekoliko kurseva u organizaciji ANEM-a (istraživačko novinarstvo, digitalna audio montaža, radio izveštavanje, čuvanje i obrada podataka). Učesnik je mnogobrojnih kvizova na nacionalnim televizijama - „Uzmi ili ostavi“, „Milioner“, „Da li ste pametniji od đaka petaka“, „Visoki napon“, „Potera“. Aleksov je bivši košarkaš i trenutno trener mlađih kategorija Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“. Zaposlen je u Centru za kulturu Dimitrovgrad na poslovima dokumentariste. Autor je nekoliko projekata koji se realizuju u Centru za kulturu.

Bez komentara

Na ovoj strani komentari su neomogućeni.