a
 

Kadeti “Dimitrovgrada” poraženi od “Nibaka”

   K.K. Dimitrovgrad – K.K. Nibak 43: 83 (15:25) (06:21) (14:19) (08:18)

   U trećem kolu Regionalne lige košarkaškog saveza istočne Srbije za kadete, košarkaški klub “Dimitrovgrad” poražen je večeras od odgovarajuće selekcije košarkaškog kluba “Nibak sa 83 : 43. Najbolja ekipa u regionu, sastavljena od selektiranih igrača bila je prejaka za “Dimitrovgrad”, ali su dimitrovgradski mladi košarkaši pružili jak otpor mnogo višim i fizički jačem protivniku. Najefikasniji u redovima domaće ekipe bio je kapiten Zoran Andrić sa 12 poena.

   Posle 3 odigrana kola “Dimitrovgrad” ima skor od jedne pobede i 2 poraza i nalazi se na trećem mestu na tabeli. U sledećem kolu kadeti “Dimitrovgrada” gostuju u Nišu ekipi OKK “Junior 2”.

T. Aleksov

Foto: Toni Aleksov

Napisao/la

Toni Aleksov je rođen je 1974. godine u Dimitrovgradu. Novinarstvom je počeo da se bavi u radio-televiziji Caribrod još kao gimnazijalac, a kasnije je u dva navrata profesionalno angažovan (1995-1997. i 2000-2004.). Kratko vreme obavlja dužnost zamenika glavnog i odgovornog urednika. Uz novinarski deo posla, bio je i snimatelj i montažer. Pored rada u RT Caribrod, Aleksov je bio i saradnik BK televizije tokom 2003. godine, a izveštavao je i za Radio Pirot, Plus Radio i Radio Belle amie. Pohađao je nekoliko kurseva u organizaciji ANEM-a (istraživačko novinarstvo, digitalna audio montaža, radio izveštavanje, čuvanje i obrada podataka). Učesnik je mnogobrojnih kvizova na nacionalnim televizijama - „Uzmi ili ostavi“, „Milioner“, „Da li ste pametniji od đaka petaka“, „Visoki napon“, „Potera“. Aleksov je bivši košarkaš i trenutno trener mlađih kategorija Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“. Zaposlen je u Centru za kulturu Dimitrovgrad na poslovima dokumentariste. Autor je nekoliko projekata koji se realizuju u Centru za kulturu.

Bez komentara

Na ovoj strani komentari su neomogućeni.