a

ZZJZ Pirot: U Pirotskom okrugu dve osobe pozitivne na Covid-19

Od 13 pristiglih rezultata uzoraka u Pirotskom okrugu još dve osobe pozitivne su na koronavirus, stoji u jučerašnjem izveštaju Zavoda za javno zdravlje.

Na osnovu pristiglih prijava za zarazne bolesti iz KC Niš i zdravstvenih ustanova iz Pirotskog okruga, od ukupnog broja testiranih (3.759) do danas koronavirus je potvrđen kod 376 osoba, od kojih je najviše u Pirotu – 252, zatim u Beloj Palanci – 82, Babušnici – 38 i Dimitrovgradu – 4.

U saopštenju stoji da se na grudnom odeljenju Opšte bolnice Pirot leče 4 osobe od kojih je jedna sumnjiva na Covid-19.

Kompletan izveštaj ZZJZ Pirot možete pogledati OVDE.

T. Petrov (izvor: Centar za kontrolu i prevenciju bolesti Zavoda za javno zdravlje Pirot)

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar