Ubedljiv trijumf “Balkanskog” na startu prolećnog dela sezone

Tokom minulog vikenda nastavljeno je fudbalsko prvenstvo u Zoni Istok. U okviru 16. kola fudbaleri “Balkanskog” savladali su ekipu “Lužnice” u Babušnici ubedljivim rezultatom 4:0. Dva pogotka za goste iz Dimitrovgrada postigao je Davor Petrov, a po jednom u listu strelaca upisali su se Nikola Ćirić i Saša Vasov.

Trener “Balkanskog” Nebojša Rangelov je u izjavi za FAR rekao da je zadovoljan rezultatom i dodao da su prve utakmice uvek teške, a protivnik po tradiciji neugodan, ali da su u ovom trenutku, kako kaže, pobeda i 3 boda najbitniji.

“Imali smo dosta tehničkih grešaka što je normalno za otvaranje sezone, ali što daje prostor za podizanje forme i bolje partije u narednim utakmicama”, naveo je strateg dimitrovgradskog kluba.

Dimitrovgradski tim zauzima 3. mesto na tabeli sa 35 osvojenih bodova, dok je “Lužnica” na 12. poziciji na tabeli sa 17 bodova na svom kontu.

U narednom kolu izabranici trenera Nebojše Rangelova odmeriće snage sa ekipom Brodoremonta iz Kladova. Meč je na programu idućeg vikenda na stadionu u Sportskom centru Park u Dimitrovgradu.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar