Stonoteniski klub “Caribrod” ostvario plasman u Prvu ligu Srbije

Stonoteniseri “Caribroda” napravili su istinski podvig i u narednoj sezoni nastupaće u Prvoj ligi Srbije. Oni su na završnom turniru koji je minulog vikenda održan u hali u Sportskom centru Park u Dimitrovgradu osvojili prvo mesto pobedivši ekipe “Akademiju 2018” iz Novog Sada i “Rudar” iz Kostolca.

U najinteresantnijem meču koji je trajao preko dva sata dimitrovgradski stonoteniseri savladali su ekipu “Akademije 2018” rezultatom 4:3. Odlučujući poen na meču doneo je dubl u sastavu Radoslav Kotev – Hristo Hristov. U drugom meču dana Novosađani su savladali “Rudar” iz Kostolca, dok je u poslednjem susretu “Caribrod” bio bolji od ekipe iz Kostolca rezultatom 4:2. Pored Radoslava Koteva i Hrista Hristova za “Caribrod” je igrao i Aleksandar Sokolov koji je doneo odlučujući poen u meču protiv “Rudara”.

Predsednik Stonoteniskog kluba “Caribrod” Vladimir Dončev bio je prezadovoljan ostvarenim uspehom i dodao da je ovo istorijski rezultat, ne samo za klub, nego i za dimitrovgradski sport u celini.

“Celu sezonu smo odigrali na jednom visokom nivou i zajedničkim snagama smo uspeli da ostvarimo naš cilj. Zahvalio bih se našim stonoteniserima koji su izneli najveći teret i ovo je njihov uspeh. Takođe, zahvalio bih se Turističkoj organizaciji Caribrod i Sportskom savezu Caribrod na podršci, kao i Opštini Dimitrovgrad koja finansira klub”, kazao je za FAR Dončev.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar