Deset medalja za veterane AK “Mladost” na državnom dvoranskom prvenstvu u Beogradu

Veterani Atletskog kluba “Mladost” iz Bosilegrada Stefan Radovanov, Blaža Vojinović, Jordan Grigorov i Igor Vasilev osvojili su ukupno deset medalja na državnom dvoranskom prvenstvu u atletici, koje je minulog vikenda održano u Beogradu.

Stefan Radovanov se okitio sa dve zlatne medalje u trci na 60 metara i u hodanju na 3.000 metara, a srebrno odličje je osvojio u trci na 1.500 metara. Blaža Vojinović je takođe osvojio tri medalje, dva srebra u disciplinama skok uvis i skok udalj i jedno zlato u troskoku, dok je Jordan Grigorov bio srebrni u disciplinama bacanje kugle i brzo hodanje na 3000 metara. Igor Vasilev, kome je ovo prvo učešće na prvenstvu, osvojio je dve zlatne medalje u disciplinama skok udalj i troskok.

Bosilegradski veterani, koji su redovni učesnici gotovo na svim nivoima takmičenja, izrazili su veliko zadovoljstvo postignutim rezultatima u prestonici Srbije, kao i organizacijom ovog nadmetanja, a ujedno su se zahvalili Sportskom savezu opštine Bosilegrad i lokalnoj samoupravi na podršci.

A. Todorov

Foto: Sportski savez opštine Bosilegrad

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar