Dimitrov: Očekujem nastavak radova na rekonstrukciji ulice u Željuši

Nakon što je izmenjen projekat za Ulicu Maršala Tita u Željuši, nastavak radova se očekuje narednih dana kada se završi “papirologija”, kaže za FAR predsednik Opštine Dimtrovgrad Vladica Dimitrov. Cena radova će isto tako biti revidirana, a Dimitrov ne očekuje veliku promenu u ceni.

Meštani ulice duge 950 metara i dalje čekaju asfalt, a nakon negodovanja meštana, novo rešenje je da će se kanali za odvođenje atmosferske vode raditi sa obe strane ulice.

Nastavak radova ranije je najavljen nakon praznika, a Dimitrov kaže da se čeka da se završi “birokratija”.

“Verovatno je samo birokratija u pitanju, jer mora da se završi da na papiru bude čisto. Projekat je revidiran i novi projekat mislim da je predat, treba samo da se potpišu novi ugovori, ima neplaniranih i nepredviđenih radova. Očekujem čim pre to da se reši. Kanali će se raditi na obe strane” – kaže Dimitrov.

Radovi se finansiraju iz kredita kojim se zadužila lokalna samouprava, a predsednik Opštine kaže da će biti promena u ceni.

“Novi projekat košta dodatno, nešto se neće raditi iz starog, moje slobodno mišljenje je da će biti malo povećana cena, ali ne drastično” – kaže predsednik Opštine.

Lj. F.

Foto: Petar Videnov

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar