VIDEO: Odbornici liste “Srcem za Dimitrovgrad” podržali inicijativu meštana Željuše o obustavi radova u ulici “Maršala Tita”

Odbornici i aktivisti liste “Srcem za Dimitrovgrad”, nosivši transparente na kojima je pisalo “Sprečimo potop Željuše”, održali su konferenciju za novinare u najvećem dimitrovgradskom selu. Oni su, kako su naglasili, podržali inicijativu, odnosno prijavu meštana Željuše o obustavi radova na rekonstrukciji ulice “Maršala Tita”. Naime, stanovnici ove ulice, nezadovoljni dosadašnjim radovima, potpisali su prijavu za momentalno obustavljanje radova i dostavili je predsedniku opštine Dimitrovgrad, Opštinskom veću, građevinskoj inspekciji i građevinskoj službi.

Odbornik sa liste “Srcem za Dimitrovgrad” Boris Kolev je na konferenciji za novinare pozvao predsednika opštine Vladicu Dimitrova da izađe na teren i da zaustavi radove, a zameniku predsednika opštine Dejanu Milevu poručio da podnese ostavku ukoliko nije obavešten o problemima koji su nastali u ovoj ulici.

Odbornik iste liste Ivica Mladenov je u obraćanju novinarima istakao da je ulica “Maršala Tita” deo opštinskog puta koji povezuje Željušu sa Planinicom, Banskim Dolom i Poganovom i samim tim je od velikog značaja, kako kaže, da se ona dobro odradi.

“Umesto da se dobro odradi, imaćemo dosta problema. Sa obe strane smo imali kanale, a sada samo sa jedne strane. Imali smo situaciju da su bujične vode sa viših delova Željuše preplavile pojedina dvorišta. Takođe, jedan od problema je i taj što je smanjena širina puta pa se neka vozila jedva razmimoilaze”, kazao je Mladenov.

Ekipa FAR-a i druge medijske ekipe zabeležile su ovaj događaj.

Novinar: Aleksandar Todorov
Snimatelj: Stefan Pavić
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produkcija: FAR TV
2024.

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar