VIDEO: Defile mladosti velikih maturanata

Veliki maturanti su i ove godine zablistali u defileu glavnom ulicom. Centar Dimitrovgrada okupio je puno ljudi razlitičih generacija, roditelje, rodbinu, prijatelje i profesore.

Srećni, nasmejani, ali i ozbiljni učenici završnog razreda Gimnazije „Sveti Kirilo i Metodije“ zakoračili su u novu etapu života.

Ove godine srednju školu su završila 43 đaka koje očekuju novi izazovi. Bio je ovo još jedan krug mladosti i tradicionalna šetnja nakon koje sledi drugačija putanja. Ona će ove mlade ljude odvesti u zreliju fazu života ka kojoj koračaju hrabro i ponosno.

Ovaj upečatljiv događaj i matursko veče će mnogi pamtiti sa nostalgijom i setom, ali i sa željom da će se neko od njih vratiti u svoj rodni kraj.

Neka se velikim maturantima ispune svi snovi na putu ka novim izazovima i da budu dobri ljudi. To im želi ekipa FAR-a koja je snimila defile mladosti i lepote u centru grada.

Produkcija: Udruženje Emblema – FAR TV
2024.

Projekat “Bugarska zajednica, sloboda govora i multikulturalnost kroz medijsku prizmu – TV serija” se finansira sredstvima Bugarske pomoći za razvoj”

Проектът „Българска общност, свобода на словото и мултикултурализъм през медийната призма – ТВ сериал“ се финансира със средства по Българската помощ за развитие

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar