Obavljen žreb za turnir u malom fudbalu u Dimitrovgradu

U prostorijama Turističke organizacije Caribrod juče je obavljen žreb za jubilarni 60. turnir u malom fudbalu, koji će se održati od 17. do 21. jula.

U seniorskoj konkurenciji u grupi A se nalaze timovi – Azuro Matlex, KMF Leskovac, Ozren i Cap – Cap, a u grupi B su Stovarište Stojanović, Požarnikarite – Teteven, Čardar Bjala Slatina i Pami njami. Grupu C čine ekipe Hotel Sax Balkan, Caffe Relax place, Orjahovo 2021 i Frontex team, dok će se u grupi D nadmetati Green tepih centar, Nidža trans, Real Caribrod i Frizerski salon Jarni.

U konkurenciji mlađih pionira takmičiće se 6 ekipa podeljenih u dve grupe. Grupu A čine Real Caribrod, Caribord Junajted i Lavići, a grupu B Orlovi, Ozren i Caribrod Siti. Kod starijih pionira za šampionski pehar boriće se takođe 6 ekipa. U grupi A su Green tepih centar, Botev Ljiljače i Sofija Fudbol Lab, a u grupi B se nalaze Šraf Šop, Ozren i Orjahovo 2021.

Večeras, u okviru prvog takmičarskog dana, na programu će biti 8 utakmica, 2 u kategoriji mlađih pionira i 6 kod seniora.

Raspored i satnica večerašnjih utakmica:

Mlađi pioniri

18:30 Caribrod Siti – Orlovi
19:10 Real Caribrod – Caribrod Junajted

Seniori

20:00 Azuro Matlex – Cap – Cap
21:00 Stovariše Stojanović – Pami njami
22:00 Caffe Relax place – Frontex team
23:00 Green tepih centar – Frizerski salon Jarni
23:50 Hotel Sax Balkan – Caffe Relax place
00:40 Nidža trans – Real Caribrod

Organizatori turnira su Turistička organizacija Caribrod i Sportski savez Caribrod. Pokrovitelj je Opštine Dimitrovgrad.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar