Ekipa “Azuro Matleks” pobednik turnira u malom fudbalu u Dimitrovgradu

Ekipa “Azuro Matleks” pobednik je 59. tradicionalnog turnira u malom fudbalu u Dimitrovgradu. Oni su u finalnom susretu savladali “Hotel Saks Balkan” rezultatom 2:1. Pobednička ekipa osvojila je vaučer u iznosu od 250.000 dinara, dok je drugoplasiranoj ekipi pripalo 130.000 dinara.

Treće mesto na turniru zauzela je ekipa “Stovarište Stojanović” koja je bila bolja od tima “Legende” sa 4:0. Peto mesto osvojio je “Rajk Promet Niš”, a šesto “Cap-Cap”. Trećeplasirana ekipa dobila je 100.000 dinara, četrtoplasirana 50.000, petoplasirana 40.000 i šestoplasirana 30.000 dinara. Za najboljeg igrača u seniorskoj konkurenciji proglašen je Danilo Vasov iz ekipe “Azuro Matleks”, dok je najbolji golman na turniru Vojislav Ilić iz tima “Stovarište Stojanović”.

U kategorji mlađih pionira prvo mesto pripalo je ekipi “Orlovi Libero” koja je u finalu nadigrala “Real Caribrod” rezultatom 3:0. Treće mesto osvojio je “Caribrod Junajted” koji je sa 3:0 savladao “Balkanski”. Pobednik kod starijih pionira je ekipa “Ozren” koja je u finalnom meču pobedila “Šraf Šop” nakon penala rezultatom 5:3, a treće mesto zauzeo je “Radnički Pirot” koji je bio bolji od sastava “Dupli gurmani” rezultatom 2:0. Najbolje ekipe u mlađim kategorijama organizatori su nagradili sportskom opremom.

Organizator ovog sportskog događaja bili su Turistička organizacija Caribrod i Sportski savez Caribrod, dok je pokrovitelj turnira Opština Dimitrovgrad.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar